LEGO Art 31202 - Disney's - Mickey Mouse

Pokud patříš mezi fanoušky Disney postav, máme stavitelský projekt přímo pro tebe!

EAN: 5702016914894
Kód 1: 31202LEG
Kód 2: 2231202
2 915 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pokud patříš mezi fanoušky Disney postav, máme stavitelský projekt přímo pro tebe! Se stavebnicí Disney’s Mickey Mouse od Lego Art můžeš postavit 1 ze 2 nástěnných portrétů a zbavit se stresu u kreativního projektu, na jehož konci bude parádní mozaika. Pochlub se svou láskou k Disney postavám Myšákovi Mickeymu nebo Myšce Minnie s touto úžasnou mozaikou Disney's Mickey Mouse od Lego Art. Po dokončení si lze výtvor vystavit na zdi nebo na poličce. Odpočiň si u této Lego sady čítající 2 658 dílků, 9 podložek k pověšení na zeď, exkluzivní dlaždici s nápisem Disney, rámeček z Lego kostek, jedinečný závěsný dílek a nástroj pro přestavování.

Tato sada přináší perfektní způsob, jak si odpočinout a načerpat nové síly u uměleckého projektu s Myšákem Mickeyem od studia Disney. Doprovodná zvuková stopa obsahuje zajímavé informace. Pokud chceš kreativitu posunout na vyšší úroveň, posbírej a zkombinuj 2 kutilské sady do jednoho uměleckého díla tvořeného portrétem Disney postav Myšáka Mickeyho a Myšky Minnie na různých pozadích.

  • Portrét má přes 40 cm čtverečních a nabízí 2 možnosti sestavení

  • Počet kostek: 2658

Super dárek pro tebe nebo pro ostatní Disney nadšence ve tvém životě, kteří mají rádi manuální činnosti. Kvalitně zpracovaná brožurka s návodem na stavění tě provede celým projektem a pomůže ti zbavit se stresu při práci na uměleckém díle z Lego kostek. Stavebnice Lego Art vhodné k vystavení na zdi nebo na poličce nabízejí dospělým obohacující stavitelský zážitek, při němž si mohou odpočinout a ponořit se do tvořivých činností.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky náročné standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Lego dílky plakát Myšáka Mickeyho studia Disney odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 38 x 40 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 2658
Věk: Od 18 let
Načítám