LEGO ICONS 10315 - Tichá zahrada

Vychutnejte si soustředěné stavění se stavebnicí pro dospělé Lego Icons Tichá zahrada.
EAN: 5702017416885
Kód 1: 2210315
Kód 2: 10315LEG
2 309 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vychutnejte si soustředěné stavění se stavebnicí pro dospělé Lego Icons Tichá zahrada. Oddychněte si při tvoření každého krásného detailu a užijte si aranžování rostlin do dokonalosti k vystavení doma nebo v kanceláři. Zahrada plná úžasných funkcí! Tento sestavitelný model je inspirován tradiční japonskou zahradou a obsahuje klenutý most, potůček, kapra koi, lotosové květy, stromy, kameny, kamenné lampy a pavilon s detailní místností pro čajové ceremonie.

Sloty v základní desce modelu zenové zahrady usnadňují přearanžování, takže můžete vytvářet různé varianty pro vystavení doma nebo v kanceláři. Stavebnice Lego Icons Tichá zahrada je navržena pro dospělé fanoušky stavebnic Lego a kreativních zahradnických projektů. Mezi doplňky Lego doplňky najdete čajovou konvici a metličku.

  • Měří přes 21 cm na výšku, 32 cm na šířku a 20 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1363

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Objevte prostor pro relaxaci s Lego Icons Tichou zahradou – je to útočiště pro dospělé a skvělý nápad na dárek pro milovníky zahrad a okamžiků soustředění. Prohlédněte si inspirativní nabídku stavebnic Lego pro dospělé.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání – a to již od roku 1958. Dílky Lego procházejí přísnými testy bezpečnosti a kvality pro optimální stavitelský zážitek.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1363
Věk: Od 18 let
Načítám