LEGO ICONS 10311 - Orchidej

Užijte si jedinečný stavitelský projekt pro dospělé a postavte si se stavebnicí Lego Orchidej krásný výstavní model květiny. Dejte si záležet na každém detailu bílorůžových květů a modrého ozdobného květináče.
EAN: 5702017224336
Kód 1: 2210311
Kód 2: 10311LEG
1 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Užijte si jedinečný stavitelský projekt pro dospělé a postavte si se stavebnicí Lego Orchidej krásný výstavní model květiny. Dejte si záležet na každém detailu bílorůžových květů a modrého ozdobného květináče, ze kterého ční 5 listů a 2 kořínky. Pro ještě větší autentičnost vyplňte květináč hnědými dílky Lego připomínajícími kůrový substrát, ve kterém se pěstují skutečné orchideje, a kochejte se výsledkem své práce. Upravte polohu stonků, květů, kořínků a listů a naaranžujte orchidej do perfektní stylizace. Nebo části výstavního modelu přestavějte a tvořte nové originální kombinace květinových aranžmá.

Cílem designérů Lego bylo vytvořit detailně propracovaný model, který bude co možná nejvíce odpovídat své reálné předloze. Odpočiňte si a ponořte se do jedinečného stavitelského projektu. Stavebnice Lego Orchidej byla vytvořena speciálně pro dospělé stavitele a milovníky květin. Botanická kolekce Lego stavebnice je součástí řady modelů inspirovaných skutečnými rostlinami a květinami, které byly vytvořeny speciálně pro dospělé.

Model využívá dílky Lego inspirované různými stavebnicemi, nechybí třeba štít pro minifigurky nebo část ocasu dinosaura.

  • Tento sestavitelný výstavní model měří přes 39 cm na výšku, 30 cm na šířku a 24 cm do hloubky

  • Počet dílků: 608

Stavebnice Lego Orchidej je součástí řady modelů pro dospělé, kteří milují úchvatný design a důmyslné detaily.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozpojování – a to již od roku 1958. Dílky Lego kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model orchideje je bezpečný a dostatečně robustní.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 608
Věk: Od 18 let
Načítám