LEGO Star Wars 75325 - Mandalorianova stíhačka N-1

Příběhy na planetě Tatooine ze seriálu Star Wars: The Book of Boba Fett ožijí malým stavitelům pod rukama díky modelu Lego Mandalorianova stíhačky N-1.
EAN: 5702017155517
Kód 1: 2275325
Kód 2: 75325LEG
1 439 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Příběhy na planetě Tatooine ze seriálu Star Wars: The Book of Boba Fett ožijí malým stavitelům pod rukama díky modelu Lego Mandalorianova stíhačky N-1. Nabízí kokpit pro minifigurku, prostor pro Grogua, nákladní prostor, pružinový vystřelovač a realistické detaily. Tato stavebnice nabízí minifigurky Lego Mandaloriana a Peli Motto, a k tomu navíc figurky Lego Grogua (kterému se láskyplně přezdívá „Dítě“) a droida BD pro kreativní hraní. 4 postavy ze ságy Star Wars – Minifigurky Lego Mandaloriana s temným mečem a doplňkem v podobě jetpacku a Peli Motto s hasákem, a k tomu navíc figurky Lego Grogua a droida BD. Stíhačka nabízí kokpit pro minifigurku, prostor pro Grogua, malý nákladní prostor, pružinový vystřelovač a spoustu autentických detailů představujících poškození.

  • Model stíhačky N-1 měří přes 7 cm na výšku, 42 cm na délku a 29 cm na šířku

  • Počet dílků: 412

Pokyny najdete jak přímo v krabici, tak v aplikaci s návody Lego, která nabízí digitální nástroje zobrazování pro ještě zábavnější a kreativnější zážitek. Objevte stavebnice od Lego Star Wars pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat kultovní scény, vymýšlet si vlastní příběhy nebo si prostě vystavovat modely.

Kostky a dílky Lego splňují přísné standardy kvality, takže umožňují jednoduché a bezpečné spojování. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 412
Věk: Od 9 let
Načítám