LEGO Disney 43218 - Frozen: Kouzelný kolotoč Anny a Elsy

Nadchněte fanoušky Disney filmů od 6 let krásnou stavebnicí LegoDisney Kouzelný kolotoč Anny a Elsy, která se hodí ke hraní i na výstavku. 
EAN: 5702017424859
Kód 1: 2243218
Kód 2: 43218LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nadchněte fanoušky Disney filmů od 6 let krásnou stavebnicí LegoDisney Kouzelný kolotoč Anny a Elsy, která se hodí ke hraní i na výstavku. Hlavním prvkem je otáčející se kolotoč inspirovaný Elsiným ikonickým ledovým zámkem a nechybí ani 2 miniaturní sáňky, 3 mikropanenky Lego a figurka Lego Olafa.

  • Kolotoč měří přes 17 cm na výšku a 9 cm na šířku

  • Počet dílků: 175

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Tato sada podporuje představivost a stavitelské schopností dětí, oblíbené postavy z filmu Ledové království od Disney v nich pak probouzí kreativní hraní. Sestavitelný model je ideální k hraní nebo na výstavku a pro více zábavy jej lze kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Disney (prodávají se samostatně). Stavebnice je vhodná pro děti, které milují kreativní zábavu a obsahuje 4 známé postavy z filmu Ledové království od Disney: Annu, Elsu, Kristoffa a Olafa. Je skvělou volbou pro krátké každodenní hraní a ideální odměnou nebo dárkem pro fanoušky Disney.

Už od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy a umožňují konzistentní spojování. Dílky Lego vyhovují přísným globálním.

Rozměry kusového balení: 19 x 21 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království
Počet dílků stavebnice: 175
Věk: Od 6 let
Načítám