LEGO Friends 41746 - Výcvik koní

Děti od 4 let milující koně a péči o zvířata si se stavebnicí Lego Friends Výcvik koní mohou užít hraní spousty příběhů.
EAN: 5702017415291
Kód 1: 2241746
Kód 2: 41746LEG
609 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 4 let milující koně a péči o zvířata si se stavebnicí Lego Friends Výcvik koní mohou užít hraní spousty příběhů. Stavebnice jim pomůže učit se stavět a nechybí v ní minipanenky Aliya a Mia, 2 koně a doplňky pro kreativní hraní. Děti zjistí více o vztahu mezi Aliyou a maminkou její kamarádky, Miou, které pojí jejich společná láska ke koním. Mezi doplňky patří 2 překážky na skákání, koňské hovínko, seno, sedlo, dalekohled, hrábě, kbelík, jablko, mrkev, pohár a helma pro Aliyu.

  • Model koňské stáje měří přes 12 cm na výšku, 19 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 134

Stavebnice obsahuje praktickou začátečnickou kostku a dílky pro „rychlý začátek“, díky kterým děti hravě zvládnou stavbu stáje. Stavebnice Lego pro děti od 4 let jsou navržené tak, aby dětem zajistily rychlý a zábavný stavitelský zážitek. Jsou dodávány s praktickou začátečnickou kostkou – pevným podstavcem, na kterém si děti postaví scénu. Nechte se s dítětem na svém stavitelském dobrodružství provést intuitivní aplikací s návody Lego Builder, která vám umožní přibližovat a otáčet 3D modely, ukládat stavebnice a sledovat postup. Přivítejte v městečku Heartlake novou generaci! Ve světě Lego Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 134
Věk: Od 4 let
Načítám