LEGO Star Wars 75332 - AT-ST

Naučte děti stavět s pomocí vzrušující začátečnické stavebnice AT-ST a seznamte je se světem Lego Star Wars.
EAN: 5702017155586
Kód 1: 2275332
Kód 2: 75332LEG
715 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Naučte děti stavět s pomocí vzrušující začátečnické stavebnice AT-ST a seznamte je se světem Lego Star Wars. Jednoduchý model chodce AT-ST s kokpitem pro minifigurku z filmu Star Wars: Návrat Jediho představuje ideální dárek pro malé stavitele od 4 let. Nechybí také minifigurky Lego Wicketa, průzkumného vojáka a řidiče AT-ST se zbraněmi, a navíc modely spídru, hlídkové věže Ewoka a katapultu, takže si budete moct přehrávat napínavé bitvy o planetu Endor. Tři minifigurky Lego se zbraněmi – Ewok Wicket s lukem a šípem a průzkumný voják a řidič AT-ST s blasterovými pistolemi slibují spoustu akčních příběhů a soubojů svedených na planetě Endor. Pohyblivý model AT-ST, spídr a věž Ewoka – AT-ST je vybaven kokpitem pro řidiče a Ewok má ve své stromové skrýši katapult, ze kterého může střílet dílky kamení.

  • Model AT-ST z kostek měří přes 12 cm na výšku, 6 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet dílků: 87

Tato stavebnice je speciálně navržená tak, aby dětem pomohla naučit se stavět – ať už se do toho pustí samotné nebo s pomocí sourozence či dospělého. Vychutnejte si s dětmi stavění ještě víc díky digitálnímu návodu. Ten je k dispozici v bezplatné aplikaci Lego, která navíc přináší speciální nástroje přibližování a otáčení. Stavebnice Lego Star Wars s označením 4+ představují zábavný úvod do světa Star Wars. Děti se s nimi naučí stavět a budou při hraní rozvíjet svou představivost.

Dílky Lego už od roku 1958 splňují přísné oborové normy, jsou konzistentní a zaručují bezpečné a pevné spojování. Dílky Lego podléhají bezpečnostním testům a splňují ty nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 21 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 87
Věk: Od 4 let
Načítám