LEGO Calssic 11028 - Pastelová kreativní zábava

Inspirujte malé stavitele od 5 let s pomocí stavebnice Lego Classic Pastelová kreativní zábava.
EAN: 5702017415123
Kód 1: 2211028
Kód 2: 11028LEG
405 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte dětem radost inspirativní kolekcí kostek ve výrazných pastelových barvách. Začněte 5 jednoduchými modely – mráčkem, zmrzlinou, dinosaurem, kočkou a robotem – a pak je přiveďte k životu s pomocí 18 kostek s očima. A jakmile si děti stavění osvojí, pustí se do zcela neomezeného tvoření v pastelových odstínech! Inspirujte malé stavitele od 5 let s pomocí stavebnice Lego Classic Pastelová kreativní zábava. Poutavé kostky inspirují děti ke stavění, ať už budou tvořit jednoduché modely podle návodu, nebo dají průchod umělci, který se v nich skrývá, a postaví něco svého.

  • Tato kreativní stavebnice obsahuje 333 kostek různých tvarů a velikostí v pastelových barvách

  • 18 kostek zdobí oči, kterými děti vdechnou svým výtvorům život

Nechybí ani srozumitelný tištěný návod na sestavení 5 zábavných modelů – mráčku, zmrzliny, dinosaura, kočky a robota. A jakmile děti získají tvůrčí sebedůvěru, mohou se pustit do stavění čehokoli, co je jen napadne!

Digitální verzi návodu na stavění najdete také v aplikaci Lego Builder. Stavebnice z řady Lego Classic vhodné od 5 let přinášejí inspiraci pro děti a dospělým nabízejí perfektní příležitost, jak sdílet vzácné vývojové milníky a zábavu při stavění se svými ratolestmi. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 333
Věk: Od 5 let
Načítám