LEGO VIDIYO 43115 - The Boombox

Otevřete dětem bránu do světa hudebních videí a umožněte jim stát se režiséry a hvězdami vlastních videoklipů se stavebnicí The Boombox od Lego VIDIYO.
EAN: 5702016911855
Kód 1: 2243115
Kód 2: 43115LEG
2 099 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem bránu do světa hudebních videí a umožněte jim stát se režiséry a hvězdami vlastních videoklipů se stavebnicí The Boombox od Lego VIDIYO. Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte 4 hudební minifigurky. Poté naskenujte hotový model a sledujte, jak se stane pódiem, zatímco váš potomek vytvoří hudební video, o které se podělí s ostatními uživateli na bezpečné sociální platformě.

Oslava všech hudebních žánrů. Stavebnice The Boombox je plná funkcí, které nabízejí hodiny hraní jak offline, tak v digitálním prostředí aplikace. Děti si užijí zábavu při otáčení hlav, reproduktorů a světel na fyzickém modelu, což bude mít za následek změny scény a osvětlení v hudebním videu. Každý prvek umožňuje výběr ze 4 variant, což dětem přináší tvůrčí volnost – mohou například měnit hlavy a přepínat mezi prostředím tropické oblasti, vesmíru, lesa nebo hradu.

Stavebnice Lego VIDIYO dětem umožní stát se režiséry a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých zábavnými postavami, písněmi, tanečními pohyby a úžasnými efekty. Stavebnice The Boombox od Lego VIDIYO se 4 minifigurkami. Probuďte v dětech kreativitu a umožněte jim vytvářet vlastní hudební videa pomocí aplikace. Součástí je 18 BeatBitů pro odemknutí různých efektů, odměn a další funkcí. Změny skutečného Lego modelu vyvolají změnu scény ve videu.

  • Měří přes 16 cm na výšku, 23 cm na délku a 35 cm na šířku

  • Počet kostek: 996

Aplikace je kompatibilní s vybranými chytrými zařízeními. Viz LEGO.com/devi­cecheck  Stavebnice Lego VIDIYO dětem pomáhají vytvářet a sdílet parádní hudební videa.

Lego dílky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Lego kostky splňují ty nejvyšší globální normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 28 x 8 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 996
Věk: Od 9 let
Načítám