LEGO VIDIYO 43102 - Candy Mermaid BeatBox

Vstupte do světa videoklipů a hudebních hvězd. Sada Lego VIDIYO Candy Mermaid BeatBox přináší vzrušující herní zážitky.
EAN: 5702016911770
Kód 1: 43102LEG
Kód 2: 2243102
399 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vstupte do světa videoklipů a hudebních hvězd. Sada Lego VIDIYO Candy Mermaid BeatBox přináší vzrušující herní zážitky. Stáhněte si aplikaci, naskenujte minifigurku mořské panny a předveďte na pódiu parádní show. Díky BeatBitům získáte přístup k řadě speciálních efektů, výzev a spoustě dalšího obsahu, které mohou děti zakomponovat do vlastních videoklipů. Ty pak můžou sdílet s dalšími tvůrci v rámci bezpečné online platformy. Děti si mohou BeatBox ozdobit pomocí LEGO dílků. Podle předlohy si můžou vytvořit designy se zmrzlinou, ocasem mořské panny nebo kytarou – nebo si vymyslet vlastní. Do BeatBoxu se pohodlně vejdou BeatBity i minifigurka, takže se skvěle hodí i na hraní na cestách.

Sady Lego VIDIYO přináší nový herní zážitek s vlastní sociální platformou – umožňují dětem stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních videoklipů. Sledujte, jak děti rozvíjejí svou kreativitu při vytváření videí, která kombinují nejrůznější hudební doprovody, zábavné postavy, taneční pohyby a parádní speciální efekty. 

Inspirujte děti k tvoření vlastních videoklipů se sadou Lego VIDIYO Candy Mermaid BeatBox. BeatBox obsahuje minifigurku mořské panny s kytarou a 16 BeatBitů – 14 náhodných a 2 jedinečné pro danou postavu. BeatBox je praktická a kompaktní hračka, se kterou můžou děti vyrazit kamkoliv, třeba na hudební turné. Do BeatBoxu se pohodlně vejde sestavitelné pódium, všech 16 BeatBitů i kytara.

  • BeatBox měří 8 cm na výšku, 7 cm na délku a 10 cm na šířku.

  • Počet kostek: 71

Stáhněte si bezplatnou aplikaci Lego VIDIYO a naskenujte minifigurku a BeatBity se speciálními efekty. Děti pak mohou s nadšením sledovat, jak jejich postava ožije ve vlastních originálních videoklipech. Aplikace Lego VIDIYO je kompatibilní s vybranými zařízeními s operačním systémem iOS a Android. Seznam podporovaných zařízení najdete na www.LEGO.com/devicecheck. Než děti vyrazí do víru online světa, měly by se zeptat rodičů. Sady Lego VIDIYO nabízí nový herní zážitek s vlastní sociální platformou a umožňují holkám a klukům stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních videoklipů, které pak můžou sdílet s celým světem.

Lego dílky splňují ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy pevně drží – už od roku 1958. Lego dílky splňují vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 12 x 12 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 71
Věk: Od 7 let
Načítám