LEGO VIDIYO 43113 K-Pawp Concert

Otevřete dětem pomocí stavebnice K-Pawp Concert od Lego VIDIYO bránu do světa k-pawpových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry i hvězdami zároveň.
EAN: 5702016911466
Kód 1: 2243113
Kód 2: 43113LEG
999 Kč cena s DPH
499 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem pomocí stavebnice K-Pawp Concert od Lego VIDIYO bránu do světa k-pawpových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry i hvězdami zároveň. Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte 3 hudební minifigurky. Pak pomocí aplikace naskenujte hotový model a sledujte, jak se ve videích vašeho potomka promění v pódium. Děti si zamilují výzvy, které na ně čekají při vytváření vlastních hudebních videí. Poté se o svá díla podělí s ostatními na bezpečné sociální platformě.

Vystoupení začíná! Model K-Pawp Concert je nabitý funkcemi a přináší dětem hodiny zábavy jak v offline světě, tak v aplikaci. Děti si zamilují možnost otáčet hlavami, reproduktory a světly na fyzickém modelu a měnit tak prostředí inspirované zvířaty a osvětlení v hudebních videích. Dopřejte si nejrůznější hudební zážitky Stavebnice Lego VIDIYO dětem umožní stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých zábavnými postavami, písněmi, tanečními pohyby a úžasnými efekty. 

Stavebnice K-Pawp Concert od Lego VIDIYO se 3 minifigurkami. Probuďte v dětech kreativitu a umožněte jim vytvářet vlastní hudební videa pomocí aplikace. Součástí je 17 BeatBitů pro odemknutí různých efektů, odměn a další funkcí. Změny skutečného Lego modelu vyvolají změnu scény ve videu.

  • Měří přes 13 cm na výšku, 14 cm na délku a 30 cm na šířku

  • Počet kostek: 514

Aplikace je kompatibilní s vybranými chytrými zařízeními. Viz Lego.com/devi­cecheck  Stavebnice Lego VIDIYO dětem pomáhají vytvářet a sdílet parádní hudební videa. 

Lego dílky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Lego kostky splňují ty nejvyšší globální normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 514
Věk: Od 8 let
Načítám