LEGO Star Wars 75387 - Nástup na palubu Tantive IV

Znovu prožijte scénu, ve které se Darth Vader se Stormtroopery nalodí na vesmírnou loď Tantive IV z filmu Star Wars: Nová naděje, s touto stavebnicí pro děti od 8 let.
EAN: 5702017584430
Kód 1: 2275387
Kód 2: 75387LEG
1 175 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znovu prožijte scénu, ve které se Darth Vader se Stormtroopery nalodí na vesmírnou loď Tantive IV z filmu Star Wars: Nová naděje, s touto stavebnicí pro děti od 8 let. Součástí je propracovaná chodba na palubě Tantive IV, kde se Stormtroopeři Dartha Vadera utkají s vojáky flotily povstalců kapitána Antilly. Nechybí páčky, pomocí kterých „rozrazíte“ vstupní dveře a během bitvy porazíte postavy. Spojovače umožní stavitelům připojit další stavebnici (prodává se samostatně) a rozšířit tak chodbu. Součástí této fantastické sběratelské stavebnice je 7 minifigurek Lego Star Wars, včetně Dartha Vadera, 2 Stormtrooperů, 2 vojáků flotily povstalců a kapitána Antilly a s doplňky pro akční hraní.

  • Model chodby na lodi Tantive IV měří přes 8 cm na výšku, 22 cm na šířku a 13 cm do hloubky

  • Počet dílků: 502

Stavebnice představuje perfektní dárek pro malé fanoušky a sběratele Star Wars a nechybí speciální minifigurka vojáka ARC Pěťáka s podstavcem na vystavení k 25. výročí Lego Star Wars. Aplikace Lego Builder s návody na stavění dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi modelu, zatímco na něm pracují, ukládat postup stavění a spoustu dalšího. 

Stavebnice Lego Star Wars se hodí pro děti i dospělé fanoušky, kteří si chtějípřehrávat kultovní scény, vymýšlet nové akční příběhy nebo vystavovat modely z kostek. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 19,1 x 9,1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 502
Věk: Od 8 let
Načítám