LEGO Star Wars 75365 - Základna povstalců na Yavinu 4

Připomeňte si nezapomenutelné okamžiky z filmu Star Wars: Nová naděje s touto stavebnicí Lego Základna povstalců na Yavinu 4 pro děti od 8 let.
EAN: 5702017421469
Kód 1: 2275365
Kód 2: 75365LEG
3 745 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si nezapomenutelné okamžiky z filmu Star Wars: Nová naděje s touto stavebnicí Lego Základna povstalců na Yavinu 4 pro děti od 8 let. Stavebnice obsahuje detailně propracovanou řídicí místnost, zasedací místnost pro piloty, pódium k předávání medailí, 2 rotující vystřelovače, sestavitelný strom s vyvýšenou pozorovatelnou, Y-wing se 2 pružinovými vystřelovači a servisní vozík. 10 minifigurek Lego – Luke Skywalker, Princezna Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, Generál Dodonna, Jon Vander, Garven Greis, Voják flotily povstalců a Povstalci, a také figurky Lego droidů R2-D2 a R2-BHD. Řídicí místnost s otočným hologramovým stolem, zasedací místnost pro piloty, pódium pro předávání medailí, 2 rotující vystřelovače, sestavitelný strom s vyvýšenou pozorovatelnou a mnoho dalšího. Stíhačka Y-wing obsahuje kokpit pro minifigurku, místo pro droida a 2 pružinové vystřelovače. Součástí stavebnice jsou také sestavitelná naváděcí světla pro přistání, schůdky a servisní vozík s úložištěm pro prvek hasáku.

  • Tato modulární stavebnice Základna povstalců na Yavinu 4 měří přes 31 cm na výšku, 49 cm na šířku a 20 cm do hloubky

  • Počet dílů: 1066

Aplikace Lego Builder vás a vaše dítě provede kreativním stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení stavebnic ve 3D, ukládání stavebnic a sledování postupu. Stavebnice Lego Star Wars umožňují dětem a dospělým fanouškům ságy Star Wars připomenout si kultovní scény, vytvořit si vlastní akční dobrodružství nebo si sestavitelné modely vystavit.

Už od roku 1958 splňují kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž umožňují konzistentní a pevné spojování. Dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 bx 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 1066
Věk: Od 8 let
Načítám