LEGO Technic 42180 - Průzkumné vozítko s posádkou na Marsu

Inspirujte děti od 11 let k tomu, aby se dozvěděly více o misích na Mars se stavebnicí Lego Technic Průzkumné vozítko s posádkou na Marsu.
EAN: 5702017584140
Kód 1: 2242180
Kód 2: 42180LEG
3 279 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti od 11 let k tomu, aby se dozvěděly více o misích na Mars se stavebnicí Lego Technic Průzkumné vozítko s posádkou na Marsu. Tato propracovaná stavebnice je plná realistických funkcí pro malé průzkumníky. Model lze rozložit a odhalit nákladní prostor. Děti otestují odpružení a nasměrují vozítko do správné polohy. Poté pomocí jeřábu zvednou robotické vozidlo, nástroje a palivový reaktor. V obytném prostoru pro posádku najdete sedadla, sprchu, toaletu, běžecký pás a lednici. Ve vozidle nechybí funkční výtah, nádoby na recyklaci a vzorky a kanystry na plyn a vodu. Součástí stavebnice je speciální prvek vzduchového zámku, pomocí kterého mohou děti propojit tento model s dalšími vesmírnými stavebnicemi Lego (prodávají se samostatně) a vydat se na další vesmírná dobrodružství.

  • Model při rozložení měří přes 23 cm na výšku, 44 cm na délku a 21 cm na šířku

  • Počet dílků: 1599

Děti se mohou těšit na intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Dílky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 48 x 37,8 x 11,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1599
Věk: Od 11 let
Načítám