LEGO ICONS 10331 - Ledňáček

Vytvořte strhující kousek do svého domova nebo do kanceláře s touto dekorační stavebnicí pro dospělé. 
EAN: 5702017599564
Kód 1: 2210331
Kód 2: 10331LEG
1 079 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vytvořte strhující kousek do svého domova nebo do kanceláře s touto dekorační stavebnicí pro dospělé. Stavebnice Lego Icons Ledňáček je skvělým dárkem pro milovníky ptáčků. Představuje projekt, do kterého se ponoří noví i zkušení stavitelé Lego. Model ledňáčka přestavuje ptáčka, který je známý svým zvláštním peřím a pozoruhodnými loveckými schopnostmi, kdy se vynoří z vody i se svým rybím úlovkem. Pozadí s vodou obsahuje sestavitelné rákosí a lze jej použít jako stojan. Nastavte hlavu a pařátky, abyste vytvořili svou oblíbenou pózu. Pak ptáčka umístěte na výstavu, aby si ho mohli užívat všichni. Vneste do jakéhokoli prostoru dotek přírody díky tomuto výstavnímu modelu. 

  • Model měří přes 21 cm na výšku, 31 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 834

Užijte si chvíle odpočinku s inspirativní řadou kreativních stavebnic Lego pro dospělé. Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Objevte prostor pro relaxaci díky inspirativní řadě kreativních stavebnic Lego (prodávaných samostatně) výslovně určených dospělým.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozpojování – a to již od roku 1958. Dílky Lego kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model kytice lučního kvítí je bezpečný a dostatečně robustní.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 834
Věk: Od 18 let
Načítám