LEGO Marvel 76231 - Strážci galaxie - Adventní kalendář

Udělejte radost fanouškům Marvelu od 6 let adventním kalendářem Strážci Galaxie od Lego Marvel Studios. Zábava začíná již 1. prosince a pokračuje až do Štědrého dne.
EAN: 5702017154428
Kód 1: 2276231
Kód 2: 76231LEG
805 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte radost fanouškům Marvelu od 6 let adventním kalendářem Strážci Galaxie od Lego Marvel Studios. Zábava začíná již 1. prosince a pokračuje až do Štědrého dne. Za každým z 24 okének v kalendáři se ukrývá dáreček, který dětem zkrátí čekání na Štědrý den. Mohou se těšit na 6 minifigurek, včetně Star-Lorda, Rocketa, Groota a Mantis, a navíc mini modely a doplňky, které děti budou znát z filmů od Marvelu a seriálu Disney+. Nechybí dron, blaster, loď Strážců, sněhulák v Thanosově brnění a spousta dalšího. A jak se budou Vánoce blížit, děti si budou moct s dárečky přehrávat bezpočet dobrodružství se superhrdiny. 

Dárky v kalendáři lze snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi Lego Marvel. Všechny stavebnice Lego Marvel dětem přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

  • Počet dílků: 268

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x x26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 268
Věk: Od 6 let
Načítám