LEGO Super Mario 71432 - Dorrie a dobrodružství ve vraku lodi – rozšiřující set

Postavte úchvatnou podmořskou úroveň s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Dorrie a dobrodružství ve vraku lodi.
EAN: 5702017592411
Kód 1: 2271432
Kód 2: 71432LEG
955 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Postavte úchvatnou podmořskou úroveň s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Dorrie a dobrodružství ve vraku lodi. Interaktivní Lego Mario, Lego Luigi nebo Lego Peach (figurky nejsou součástí balení) si osedlá Dorrie a vydají se na průzkum lodi. Poznámka: Pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71360, 71387 nebo 71403.

Set je vhodný pro děti 7 let a součástí jsou 4 figurky ze světa Super Mario z kostek Lego – Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp a Blooper. Otočte platformu a odhalte kostku klíče ukrytou ve škebli. Otevřete truhlu s pokladem, ve které najdete drahokam, a získejte řadu různých odměn díky akční kostce s otazníkem. Zjistěte, jak budou jednotlivé interaktivní figurky reagovat na kousnutí Cheep Chompem.

  • V základním rozestavení měří přes 17 cm na výšku, 30 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Počet dílků: 500

Návod na stavění pro tento set najdete v aplikaci Lego Super Mario. Ta slouží jako bezpečná platforma, kde mohou děti sdílet své výtvory, a najdete v ní také originální nápady na stavění a hraní. Stáhněte si aplikaci, která obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Sety Lego Super Mario umožňují samostatné i týmové hraní, přináší hodiny zábavy při hraní rolí, sbírání digitálních mincí a kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování. Lze jej však různě přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario. 

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, které zajišťují, že se vždy dají snadno spojovat a pevně drží. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 7,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 500
Věk: Od 7 let
Načítám