LEGO SUPER MARIO 71424 - Donkey Kongův dům na stromě – rozšiřující set

S tímto rozšiřujícím setem Lego Super Mario Donkey Kongův dům na stromě mohou děti postavit barevnou úroveň džungle a přehrávat příběhy.
EAN: 5702017415765
Kód 1: 2271424
Kód 2: 71424LEG
1 419 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S tímto rozšiřujícím setem Lego Super Mario Donkey Kongův dům na stromě mohou děti postavit barevnou úroveň džungle a přehrávat příběhy. Dům na stromě je plný autentických detailů, které potěší fanoušky Donkey Konga, včetně sestavitelného televizoru, rádia a tajné skrýše. Děti se mohou se svými figurkami Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach (nejsou součástí balení) vozit na zádech Donkey Konga, zdřímnout si v houpací síti, setřást banán z palmy a dát ho Donkey Kongovi, nebo třeba „hrát“ na bubny konga, navštívit Cranky Konga a mnoho dalšího, aby získaly digitální mince. Poznámka: Pro interaktivní herní zážitek je zapotřebí některý ze startovacích setů 71360, 71387 nebo 71403.

  • V základním provedení měří modulární model přes 19 cm na výšku, 46 cm na šířku a 17 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet dílků: 555

Stáhněte si aplikaci Lego Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspiraci a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com. Sběratelské sety Lego Super Mario umožňují samostatné i skupinové hraní, přinášejí zábavu při sbírání mincí a neomezené kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování.

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, takže umožňují jednoduché a bezpečné spojování do robustních modelů. Dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 555
Věk: Od 8 let
Načítám