LEGO City 60405 - Záchranářská helikoptéra

Odměňte svého malého hrdinu stavebnicí Lego City Záchranářská helikoptéra pro děti od 6 let.
EAN: 5702017567488
Kód 1: 2260405
Kód 2: 60405LEG
379 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Odměňte svého malého hrdinu stavebnicí Lego City Záchranářská helikoptéra pro děti od 6 let. Součástí je model helikoptéry s parádním kokpitem, otáčejícími se rotory, otevíracím nákladním prostorem a funkčním navijákem. Nechybí ani minifigurky turisty, pilota a záchranáře se světlicí, které zaručí hodiny zábavného akčního hraní.

  • Model helikoptéry měří přes 9 cm na výšku, 31 cm na délku a 26 cm na šířku

  • Počet dílků: 226

Aplikace Lego Builder dětem představí strhující cestu za stavitelským dobrodružstvím. Umožní jim prozkoumávat a ukládat si stavebnice, sledovat postup stavění a přibližovat, otáčet a prohlížet modely ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Stavebnice Lego City nabízí realistické modely, propracované budovy a inspirativní postavy podněcující ke kreativnímu hraní. Spojte tuto zábavnou stavebnici s dalšími modely z řady Lego City Skvělá vozidla (prodávají se samostatně) a užijte si ještě úžasnější dobrodružství.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 226
Věk: Od 6 let
Načítám