LEGO City 60404 - Hamburgerový truck

Stavebnice Lego City Hamburgerový truck rozproudí fantazii malých stavitelů od 5 let.
EAN: 5702017567471
Kód 1: 2260404
Kód 2: 60404LEG
379 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Hamburgerový truck rozproudí fantazii malých stavitelů od 5 let. Střechu pojízdné prodejny hamburgerů zdobí obří burger a propracovaný prostor na přípravu jídla s řadou omáček a dochucovadel lze vyjmout. Zvedněte dvířka a odhalte ceduli s burgerem grilovaným na ohni. Součástí stavebnice je také minifigurka prodejce a zákazníka s naslouchátkem.

  • Hamburgerový truck se zvednutou cedulí měří přes 10 cm na výšku, 12 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 194

Návod na stavění modelu Lego City Hamburgerový truck najdete v krabici – nebo si stáhněte aplikaci Lego Builder, která dětem umožní prozkoumávat a ukládat si virtuální stavebnice, sledovat postup stavění a přibližovat, otáčet a prohlížet si modely ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční modely a zábavné postavy, které inspirují k nekonečnému nápaditému hraní. Sady představují skvělé dárky a lze kombinovat s dalšími stavebnicemi (prodávají se samostatně) pro ještě více herních možností.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 194
Věk: Od 5 let
Načítám