LEGO Disney 43246 - Princezna a její dobrodružství na trhu

Propracovaná stavebnice Lego Disney Princess Disney princezna a její dobrodružství na trhu zaručeně nadchne a zabaví fanoušky Disney princezen a děti od 6 let.
EAN: 5702017584935
Kód 1: 2243246
Kód 2: 43246LEG
2 109 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Propracovaná stavebnice Lego Disney Princess Disney princezna a její dobrodružství na trhu zaručeně nadchne a zabaví fanoušky Disney princezen a děti od 6 let. Najdete v ní 4 sestavitelné budovy. Na vrcholku jedné z nich je úložný prostor a malý model s květináčem, lavičkou a kašnou. Nechybí ani minifigurky Lego Disney Tiany, Šípkové Růženky, Popelky a Ariel a 2 sběratelské prsteny se 4 dekoracemi, které lze neustále obměňovat. Děti si navrhnou dobrodružství na trhu a pustí se do hraní nekonečných příběhů nebo si vymyslí nové příhody se spoustou inspirativních herních doplňků.

  • Model palácové restaurace, který měří přes 12 cm na výšku, 15 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 817

Tato stavebnice ze světa Disney rozvíjí sebevědomí dětí a inspiruje je ke kreativnímu hraní. Stavitelé každého věku si zamilují detaily jednotlivých budov – barvy fasád odpovídají barvám oblečení princezen, které do nich patří! Děti se mohou těšit na nenáročný a intuitivní stavitelský zážitek s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28,2 x 5,9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 817
Věk: Od 6 let
Načítám