LEGO Technic 42163 - Výkonný buldozer

Darujte malým fanouškům vozidel od 7 let stavebnici Lego Technic Výkonný buldozer. Model je navržený podle skutečných buldozerů a má žlutou barvu.
EAN: 5702017560717
Kód 1: 2242163
205 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte malým fanouškům vozidel od 7 let stavebnici Lego Technic Výkonný buldozer. Model je navržený podle skutečných buldozerů a má žlutou barvu. Sada nadchne mladé stavitele, kteří se teprve seznamují s řadou Technic, a pomůže jim rozvíjet stavitelské dovednosti. Buldozer se pyšní řadou autentických detailů, jako jsou pásy a pohyblivá lžíce, kterou děti mohou zvedat a spouštět pomocí prvku na horní straně buldozeru. Děti si užijí zábavu při stavění modelu buldozeru a pak na něj zatlačí aotestují jeho pásy. Pak se vydají na vlastní dobrodružství na staveništi. Zdvihněte a spusťte lžíci! Stejně jako skutečné buldozery, i tento model má pohyblivou lžíci, lze zvedat a spouštět pomocí prvku na horní straně modelu.

  • Model měří přes 8 cm na výšku, 10 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet dílků: 195

Modely Lego Technic nabízejí realistické mechanismy a funkce pohybu, které uvedou mladého stavitele do světa inženýrství. Stavebnice Lego Technic se pyšní realistickými detaily a snadno seznámí mladé stavitele s technikou. Malé děti se mohou těšit na zábavné stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D a sledovat postup. 

Dílky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 14 x 12 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 195
Věk: Od 7 let
Načítám