LEGO Technic 42159 - Yamaha MT-10 SP

Tento projekt nadchne dospělé fanoušky motorek. Model Lego Technic Yamaha MT-10 SP vzdává hold nejsilnější motorce v kategorii „hyper naked“.
EAN: 5702017425191
Kód 1: 2242159
5 049 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tento projekt nadchne dospělé fanoušky motorek. Model Lego Technic Yamaha MT-10 SP vzdává hold nejsilnější motorce v kategorii „hyper naked“. Minimalistický styling zdůrazňuje točivý motor se 4 válci. Součástí je 4válcový motor, 3stupňová převodovka a řetězový pohon s funkčním odpružením obou kol. Součástí převodovky je buben spojky, řadicí páka, kroužek řazení a ozubené kolo. Model má také funkční řízení pomocí gest na řidítkách, stojánek a podstavec na vystavení.

Tato stavebnice je součástí kolekce modelů Lego pro dospělé. Je to zábavný projekt pro vás nebo ideální dárek pro fanoušky motorek Yamaha a vybízí k soustředěnému stavění a objevování tohoto podrobně zpracovaného modelu.

Vyzkoušejte, jestli model přivede k životu aplikace LEGO AR. Autentické zpracování!

  • Model z této stavebnice Lego Technic je 25 cm vysoký, 44 cm dlouhý a 15 cm široký

  • Počet dílků: 1478

 Digitální verze návodu na stavění pro tuto sadu je k dispozici v aplikaci Lego Builder. 

Lego Technic prvky splňují přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé spolehlivě zapadnou do sebe. Dílky Lego Technic jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry balení: 37,8 x 58,2 x 8,7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1478
Věk: Od 18 let
Načítám