LEGO Duplo 10415 - Moje první pocity a emoce

Kognitivní vzdělávací stavebnice Lego Duplo Moje první pocity a emoce dětem pomáhá porozumět vlastním pocitům.
EAN: 5702017583259
Kód 1: 2210415
Kód 2: 10415LEG
625 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kognitivní vzdělávací stavebnice Lego Duplo Moje první pocity a emoce dětem pomáhá porozumět vlastním pocitům. Součástí jsou 4 různorodé postavy, z nichž má každá dva výrazy, a sada tak dětem umožňuje ukázat, jak se právě cítí. Zvídavé děti vědí, že lidé mají nejrůznější podoby, a s touto inkluzivní hračkou ještě lépe porozumí tomu, že se každý člověk může lišit od těch ostatních. Batolata při stavění postaviček z kostek prohloubí svou kreativitu a jemné motorické dovednosti. Poskládají figurky s vlasy a oblečením stejné barvy a procvičí si poznávání barev – nebo se pustí do stavění figurek v kontrastních odstínech.

  • Součástí jsou figurky, které měří přes 12 cm na výšku

  • Počet dílků: 23

V této stavebnici Lego Duplo najdete řadu kostek zajímavých tvarů, které přímo lákají ke zkoumání malými prstíky,a batolata se s nimi mohou těšit na nekonečné tvoření.

Kostky a dílky Lego Duplo analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí. Stavebnice Lego Duplo pro malé děti nabízejí inkluzivní postavy a známé prvky, které vedou děti k učení hrou.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 23
Věk: Od 18 měsíců
Načítám