LEGO Duplo 10412 - Vláček se zvířátky

Znáte dítě, které si zamilovalo kreativní hraní a hračky s motivem přírody? Představte dětem od 18 měsíců stavebnici Lego Duplo Můj první vláček se zvířátky, se kterou si procvičí přiřazování barev.
EAN: 5702017567396
Kód 1: 2210412
Kód 2: 10412LEG
385 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte dítě, které si zamilovalo kreativní hraní a hračky s motivem přírody? Představte dětem od 18 měsíců stavebnici Lego Duplo Můj první vláček se zvířátky, se kterou si procvičí přiřazování barev. Součástí této vzdělávací hračky pro nejmenší jsou 4 rozkošné modely zvířátek – kohout, koník, jehňátko a kravička – se kterými děti čeká cesta plná zábavného hraní. Malí stavitelé si procvičí schopnost řešit problémy při stavění zvířat podle kartiček a při přiřazování zvířat ke stejnobarevným vagonkům. Nechybí ani 2 kostky navíc, které batolatům umožňují projevit kreativitu a vytvořit zvířecí figurky podle vlastní fantazie. Díky hravým funkcím, jako je například pohyblivý krk kohouta a připojovací vagonky, děti zdokonalí své jemné motorické dovednosti.

  • Po sestavení všech dílků vláček se zvířátky měří přes 17 cm na výšku, 43 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 19

Stavebnice LEGO DUPLO se zvířátky malým dětem nabízejí pořádnou porci zábavy, spoustu možností sebevyjádření a bezpočet příležitostí objevovat, co je baví, a rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky. Udělejte radost batolatům, která milují vozidla, hračky zvířat a stavebnice s motivem přírody a darujte jim tuto stavebnici nebo další vzdělávací vláčky z řady Lego Duplo (prodávají se samostatně).

Od roku 1969 splňují hračky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno uchopit, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou důkladně testovány a analyzovány, aby splňovaly vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry balení: 35,4 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 19
Věk: Od 18 měsíců
Načítám