LEGO Duplo 10954 - Vláček s čísly - Učíme se počítat

Nenechte si ujet barevný model ze sady Lego Duplo Vláček s čísly – Učíme se počítat. S 10 očíslovanými kostkami, které mohou děti nakládat a vykládat, stavět na sebe nebo řadit, a Duplo figurkami dívky, chlapce a pejska nebude brát hraní ani zábava konce.
 
EAN: 5702016911114
Kód 1: 10954LEG
Kód 2: 2210954
435 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Nenechte si ujet barevný model ze sady Lego Duplo Vláček s čísly – Učíme se počítat. S 10 očíslovanými kostkami, které mohou děti nakládat a vykládat, stavět na sebe nebo řadit, a Duplo figurkami dívky, chlapce a pejska nebude brát hraní ani zábava konce. Batolata mohou kostky s čísly umísťovat na vagóny, skládat je ve správném pořadí nebo si z nich postavit číselnou zeď. Vláček s čísly má pohyblivá kolečka a otevírací střechu, takže vaši ratolest i přiložené figurky zaveze do světa nápaditého a edukativního hraní! 

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjádření a učení hrou. Díky stavebnicím Duplo mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní a stavění. Uveďte děti do světa počítání s barevným modelem vláčku s čísly. Stavebnice obsahuje 10 očíslovaných kostek a Lego Duplo figurky chlapce, dívky a pejska. Děti mohou s vláčkem jezdit, nakládat a vykládat kostky s čísly, řadit je nebo je stavět na sebe. Skvělý způsob, jak s dětmi společně prožívat vývojové milníky.

  • Model měří 10 cm na výšku a 47 cm na délku.

  • Počet kostek: 23

Stavebnici lze snadno kombinovat s ostatními hračkami Lego Duplo. Obrázkový návod na podložce dětem ukáže, jak vláček sestavit. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj.

Sady Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní normy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 35 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 23
Věk: Od 18 měsíců
Načítám