LEGO DC 76265 - Batwing: Batman vs. Joker

Stavebnice Lego DC Pronásledování v Batmobilu: Batman vs. Joker bere děti od 4 let na superhrdinské dobrodružství.
EAN: 5702017419817
Kód 1: 2276265
Kód 2: 76265LEG
775 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego DC Pronásledování v Batmobilu: Batman vs. Joker bere děti od 4 let na superhrdinské dobrodružství. Tato stavebnice Lego ro děti od 4 let přináší malým superhrdinům kreativní stavění a zábavu bez konce se 2 nejkultovnějšími postavami z komiksů: Batmanem a Jokerem. Doplňky, jako jsou Jokerovy ukradené peníze a Batmanův plášť, helma a Batarang, podněcují nápadité hraní. Začátečnická kostka v podobě podvozku auta pomůže dětem postavit Batmobil „vlastníma rukama“. Propracované letadlo Batwing má 2 odpalovače, kokpit a úložný prostor pro Batmanovy Batarangy a pouta. Batwing můžete pověsit na zeď, když zrovna není v akci. 

  • Batwing měří přes 6 cm na výšku, 20 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet dílků: 357

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego DC Batman přináší dětem neomezené tvůrčí možnosti stavění, hraní a vystavování. Barevný příběh poslouží jako návod ke stavění a hraní a pro ještě zábavnější stavění umožňuje zábavná a intuitivní aplikace Lego Builder stavitelům přibližovat, otáčet modely ve 3D a sledovat postup. Stavebnice pro děti od 4 let představují ideální způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu při stavění se svými potomky: Ať už patří mezi dlouholeté příznivce modelů Lego, nebo se s našimi kostkami teprve seznamují.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry balení: 26 x 22 x 8 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman, DC Batman
Počet dílků stavebnice: 357
Věk: Od 8 let
Načítám