LEGO DC 76157 - Wonder Woman vs. Cheetah

Se sadou Lego DC Wonder Woman vs Cheetah mohou mladí hrdinové znovu prožít dobrodružství z filmu Wonder Woman 1984.
EAN: 5702016619577
Kód 1: 2276157
799 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se sadou Lego DC Wonder Woman vs Cheetah mohou mladí hrdinové znovu prožít dobrodružství z filmu Wonder Woman 1984. Když se Wonder Woman (Diana Prince) setká s jejím úhlavní nepřítelkyní, Cheetah (doktorkou Barbarou Minervou), rozpoutá se impozantní bitva! 

Akční stavebnice dětem přinese dvojnásobek zábavy. Dole v bunkru se Max snaží najít cestu do věže, zatímco se nad ním otáčí panely vysílače. Venku pak probíhá lítý boj Wonder Woman a Cheetah. Mladí superhrdinové si díky úžasným doplňkům stavebnice a spoustě možností hraní užijí nikdy nekončící kreativní zábavu.

Tento propracovaný model přináší supermoderní bunkr a otáčející se věž vysílače. Když děti dorazí s Wonder Woman (Dianou Prince) a její nepřítelkyní Cheetah (doktorkou Barbarou Minervou) na scénu, může se stát cokoli! Minifigurky okřídlené Wonder Woman a Cheetah do hry přinesou spoustu akce, zatímco minifigurka Maxe v řídicím centru dodá prvky napětí. Dynamickou hru zajistí také vysílač, který se otáčí o 360 stupňů a hýbe se nahoru a dolů. Děti mohou připevnit Wonder Woman k rotujícímu vysílači. Max stojí u řídicího panelu, zatímco superhrdinka létá kolem. Ale pozor! Na scénu přichází Cheetah a schyluje se k souboji.

  • Sada Lego DC Wonder Woman vs Cheetah měří 19 cm na výšku a 17 cm na šířku, takže děti budou mít dostatek prostoru pro přehrávání ohromných příběhů.

  • Počet dílků: 371

Stavebnice Lego DC hry inspirují ke kreativnímu hraní, ať už jeden či více stavitelů přehrávají oblíbené filmové scény, vymýšlejí si vlastní příběhy, nebo si nádherné modely vystavují v pokoji.

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Wonder Women
Věk: Od 7 let
Načítám