LEGO Marvel 76260 - Black Widow a Captain America na motorkách

Přiveďte k životu klasickou filmovou akci se stavebnicí Black Widow a Captain America na motorkách od Lego Marvel.
EAN: 5702017419763
Kód 1: 2276260
335 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přiveďte k životu klasickou filmovou akci se stavebnicí Black Widow a Captain America na motorkách od Lego Marvel. Sada inspirovaná scénou z filmu Avengers: Age of Ultron od studia Marvel a děti od 6 let se mohou vydat na nekonečná dobrodružství se svými oblíbenými superhrdiny. Akce s Avengery – na kolech! Minifigurky Captain America a Black Widow sedí na motorkách, které se poprvé objevily v nezapomenutelném filmu Avengers: Age of Ultron od studia Marvel z roku 2015. Obě motorky mají boční vystřelovače a držáky na obušek Black Widow a štít Captain America. Minifigurky lze snadno sundat z motorek, což přináší ještě více herních možností.

  • Každá motorka měří přes 4 cm na výšku, 8 cm na délku a 3 cm na šířku, takže si děti mohou tuto všestrannou stavebnici vzít kamkoli s sebou

  • Počet dílků: 130

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění.  Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 130
Věk: Od 6 let
Načítám