LEGO MARVEL SPIDERMAN 76261 - Spider-Manova konečná bitva

Stavebnice Lego Marvel Spider-Manova konečná bitva znázorňuje senzační rozhodující souboj z filmu Spider-Man: Bez domova od Marvel Studios.
EAN: 5702017419770
Kód 1: 2276261
Kód 2: 76261LEG
2 309 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Marvel Spider-Manova konečná bitva znázorňuje senzační rozhodující souboj z filmu Spider-Man: Bez domova od Marvel Studios. Je plná kultovních postav a akce plné pavučin a tato oslava Spidermana nadchne fanoušky od 10 let. Tři světy v 1 sestavitelné hračce! Tato 360° stavebnice obsahuje úžasnou kombinaci minifigurek Lego Marvel včetně tří verzí Spider-Mana: přátelského Spider-Mana ze sousedství (Tobey Maguire), Úžasného Spider-Mana (Andrew Garfield) a Spider-Mana (Tom Holland). Další minifigurky jsou Electro, Doktor Strange, Zelený goblin, Ned, MJ a Doc Ock. Součástí je mnoho funkcí pro maximální možnosti hraní a vystavení, jako jsou tři podstavce minifigurek pro akci ve vzduchu, sundávací střecha, která odhalí Sandmanovu ruku, vyklápěcí zadní vstup do portálu a jemnou pavučinu k omotání minifigurek.

  • Model měří přes 18 cm na výšku, 20 cm na šířku a 22 cm do hloubky a zaujme na výstavce z jakéhokoli úhlu

  • Počet dílků: 900

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší dětem neomezené tvůrčí možnosti stavění, hraní a vystavování.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 35 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Počet dílků stavebnice: 900
Věk: Od 10 let
Načítám