LEGO Super Mario 71380 - Set pro tvůrce – mistrovská dobrodružství

Malí stavitelé mohou se vzrušující stavebnicí Set pro tvůrce – mistrovská dobrodružství upravovat svůj Lego Super Mario Startovací set a rozšiřovací sety, a vytvářet tak jedinečné úrovně.
 
EAN: 5702016912456
Kód 1: 2271380
Kód 2: 71380LEG
1 395 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Malí stavitelé mohou se vzrušující stavebnicí Set pro tvůrce – mistrovská dobrodružství upravovat svůj Lego Super Mario Startovací set a rozšiřovací sety, a vytvářet tak jedinečné úrovně. Obsahuje hned 4 figurky protivníků Super Maria – nechybí Larry, Goomba, Bob-omb a Koopa Paratroopa – které se postarají o pořádně napínavou zábavu. Sada obsahuje speciální přístroj a další dílky pro tvorbu vlastních odměn, což vkládá hráčům do rukou ještě větší herní možnosti. Set navíc obsahuje také speciální rouru umožňující hrát extra krátké úrovně trvající pouze 30 sekund. Set obsahuje posuvnou plošinu a spoustu Lego dílků, na které figurka Lego Maria reaguje různými způsoby (figurka není součástí balení). Tento Lego set představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti ve věku od 6 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360), který je vyžadován pro kompletní herní zážitek.

  • Počet kostek: 366

Bezplatná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspiraci pro kreativní hraní a spoustu dalšího. Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a přináší neomezenou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

Lego kostky splňují přísné normy. Lze je vždy bezpečně a pevně spojovat. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 366
Věk: Od 6 let
Načítám