LEGO Marvel Spiderman 31209 - Úžasný Spider-Man

Oslavte jednoho ze světově nejoblíbenějších superhrdinů se stavebnicí Lego Marvel Úžasný Spider-Man. Toto jedinečné a vícerozměrné umělecké dílo je tvořeno vrstvami kostek Lego a Spider-Man v něm vylézá z rámu.
EAN: 5702017415567
Kód 1: 2231209
4 439 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oslavte jednoho ze světově nejoblíbenějších superhrdinů se stavebnicí Lego Marvel Úžasný Spider-Man. Toto jedinečné a vícerozměrné umělecké dílo je tvořeno vrstvami kostek Lego a Spider-Man v něm vylézá z rámu. Jeho hlavu a prsty jsou nastavitelné do různých poloh. Vzdejte hold komiksovému hrdinovi! Toto odvážné umělecké dílo obsahuje několik detailů, které nadchnou všechny fanoušky Spider-Mana. Pozadí je napodobeninou techniky tisku Ben-Day-dot z komiksu, a navíc tu najdete 15 pavoukůpředstavujících 15. číslo časopisu Amazing Fantasy, ve kterém se Spider-Man poprvé objevil v roce 1962. V dolním rohu je jeho fráze „S velkou silou přichází velká zodpovědnost.“.

Sada je skvělým dárkem pro každého, kdo má rád Spider-Mana a klasické komiksy.

  • Tento Lego portrét je 54 cm vysoký a 41 cm široký

  • Počet dílků: 2099

Odpočinková stavebnice Lego pro dospělé! Při vytváření vlastního prvotřídního nástěnného obrazu oskenujte QR kód a poslechněte si soundtrack s obsahem upraveným k pozvednutí vašeho stavitelského zážitku. A až budete hotovi, můžete si toto jedinečné umělecké dílo vystavit na zdi doma nebo v kanceláři. 

Stavebnice Lego byly vyráběny tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a fungovaly vždy po více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Počet dílků stavebnice: 2099
Věk: Od 18 let
Načítám