LEGO Minecraft 21250 - Pevnost železného golema

Stavebnice Lego Minecraft Pevnost železného golema skrývá také jedno překvapení: Působivá stavba se promění na vysokého obra a dopřeje tak hráčům Minecraftu od 9 let parádní akční zábavu ke stavění, hraní a vystavování.
EAN: 5702017415857
Kód 1: 2221250
Kód 2: 21250LEG
2 309 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Minecraft Pevnost železného golema skrývá také jedno překvapení: Působivá stavba se promění na vysokého obra a dopřeje tak hráčům Minecraftu od 9 let parádní akční zábavu ke stavění, hraní a vystavování. Děti mají u této senzační stavebnice na výběr ze 2 různých variant. První je pevnost golema ze hry se 2 hrdiny, Křišťálovým rytířem a Zlatým rytířem, kteří pevnost chrání před nepřáteli, Útočným Creeperem a dvěma kostlivci na koních. A aby akce nebylo málo, mohou děti pevnost přestavět na vysokého golema s velkýma pohyblivýma rukama. Součástí je Křišťálový rytíř, Zlatý rytíř, železný golem, Útočný Creeper a dva kostlivci na koních a navíc funkční exteriér i interiér se spoustou doplňků. Děti chrání svou pevnost před nepřátelskými útočníky a dobrodružství nabere větší obrátky, když se pevnost promění na obřího golema.

  • Pevnost měří přes 23 cm na výšku, 31 cm na šířku a 12 cm do hloubky a lze ji kombinovat s ostatními stavebnicemi (prodávají se samostatně) z řady Lego Minecraft

  • Počet dílků: 868

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 868
Věk: Od 9 let
Načítám