LEGO City 60380 - Centrum města

Darujte svému hrdinovi všedního dne stavitelský a herní zážitek s úžasnou stavebnicí Lego City Centrum města.
EAN: 5702017419473
Kód 1: 2260380
Kód 2: 60380LEG
4 659 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte svému hrdinovi všedního dne stavitelský a herní zážitek s úžasnou stavebnicí Lego City Centrum města. Najdete v ní kombinovatelné moduly pokojů s holičstvím, veterinární klinikou, blogovacím studiem, diskotékou na střeše, obchodem s komiksy, obchodem s elektronikou, úklidovou místností a hotelem. Nechybí ani park, zóna s pouličním občerstvením, 14 inspirativních postav a Lego křižovatka, pomocí níž můžete stavebnici spojovat s dalšími z řady Lego City. Stavebnice obsahuje Lego Křižovatku, pomocí níž můžete stavebnici spojovat s dalšími z řady Lego City. V sadě najdete housle, skútr, smeták, pizzu, váleček na těsto, metličku, nůžky, kartáč na vlasy, lahev, komiks, sběratelskou kartu Lego NINJAGO, řetězovou pilu a klíč.

  • Stavebnice Centrum města od Lego City měří přes 42 cm na výšku, 45 cm na šířku a 38 cm do hloubky

  • Počet dílků: 2010

Objevte aplikaci Lego Builder. Umožní dětem prozkoumávat a ukládat si virtuální stavebnice, sledovat postup stavění a přibližovat, otáčet a prohlížet modely ve 3D, zatímco na nich pracují. Spojte tuto kreativní stavebnici s ostatními modely z řady Lego City a zažijte ještě více zábavných dobrodružství.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 2010
Věk: Od 8 let
Načítám