LEGO City 60377 - Průzkumná ponorka potápěčů

Stavebnice Lego City Průzkumná ponorka potápěčů pro stavitele od 5 let dětem přinese nekonečně nápaditá dobrodružství.
EAN: 5702017416373
Kód 1: 2260377
Kód 2: 60377LEG
609 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Průzkumná ponorka potápěčů pro stavitele od 5 let dětem přinese nekonečně nápaditá dobrodružství. Nafukovací loď má celou řadu realistických prvků včetně funkčního jeřábu. Součástí je také miniponorka, korálový útes a truhla s pokladem. Najdete v ní také tři minifigurky průzkumníků a figurku manty obrovské, žraloka kladivouna, kraba, dvou ryb a dvou želv a celou řadu inspirativních doplňků. Než se děti vydají hledat poklad na mořském dně, mohou použít lodní jeřáb k nasazení miniponorky.

  • Ponorka měří přes 7 cm na výšku, 20 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet dílků: 182

Aplikace Lego Builder dětem ukáže snadnoua intuitivní cestu za stavitelským dobrodružstvím. Umožní jim prozkoumávat a ukládat si virtuální stavebnice, sledovat postup stavění a přibližovat, otáčet a prohlížet modely ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou parádní vozidla, realistické budovy a zábavné postavy pro nápadité hraní a lze je kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego City.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 182
Věk: Od 5 let
Načítám