LEGO Creator 31140 - Kouzelný jednorožec 3v1

Vydejte se do daleké magické země s těmito nádhernými tvory. Sledujte, jak majestátní kouzelný jednorožec se zlatým rohem klusá duhovou krajinou.
EAN: 5702017415932
Kód 1: 2231140
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vydejte se do daleké magické země s těmito nádhernými tvory. Sledujte, jak majestátní kouzelný jednorožec se zlatým rohem klusá duhovou krajinou. Pro ještě více okouzlující akce jej můžete přestavět na mořského koníka, který plave nad mořským dnem, nebo na páva s ocasem plným krásných pírek. S touto stavebnicí 3v1 je jen na vás, co vytvoříte. Nápadité děti od 7 let se přenesou do fantastického světa, kde si užijí vzrušující akci se stavebnicí Kouzelný jednorožec. Přináší model jednorožce se zlatým rohem, barevným ocasem a pohyblivýma nohama a kopyty. Na duhovém podstavci si ho můžete vystavit ve dvou polohách: stojícího na všech 4 nohách nebo na zadních. Se 3 různými okouzlujícími tvory, které si mladí stavitelé postaví se stavebnicí LEGO Creator 3v1, magická dobrodružství nikdy neskončí. Mohou si vybrat polohovatelného kouzelného jednorožce, přestavět ho na pohyblivého mořského koníka s podstavcem v podobě mořského dna nebo postavit nádherného páva s barevným ocasem. Nebo můžou zapojit svou fantazii a vytvořit si jedinečná zvířata podle sebe.

  • Kouzelný jednorožec je vysoký 13 cm

  • Počet dílků: 145

Stáhněte si aplikaci s návody Lego Builder, která dětem umožní vychutnat si zcela novou porci zábavy při stavění díky funkcím přibližování a otáčení modelů ve 3D, ukládání stavebnic a sledování postupu.

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 145
Věk: Od 7 let
Načítám