LEGO Avatar 75575 - Setkání s ilu

Děti a příznivci filmu Avatar od 8 let se mohou se stavebnicí Setkání s ilu od Lego Avatar vydat na planetární satelit Pandora.
EAN: 5702017421872
Kód 1: 2275575
529 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti a příznivci filmu Avatar od 8 let se mohou se stavebnicí Setkání s ilu od Lego Avatar vydat na planetární satelit Pandora. Osvěžte si oblíbené okamžiky z filmu Avatar: Cesta vody nebo vytvářejte dynamické scény a příběhy s pohyblivou figurkou ilu, minifigurkami Tsireyi a Tuk a prostředím korálového útesu na měsíci Pandora. Balení obsahuje vše co potřebujete k sestavení pohyblivé figurky Ilu, minifigurky Tsireyi a Tuka, korálový útes na Pandoře a stojan. Můžete si se sadou nápaditě pohrát nebo postavit postavy do skvělých pozic a použít stojan k přehrání scén z filmu Avatar: The Way of Water. Tato sada Lego Avatar obsahuje Na'vi kuru, podvodní kopí a 2 podivné ryby. 

  • Bez podstavce je Ilu 4 cm vysoký, 12 cm široký a 21 cm hluboký

  • Počet dílků: 179

Součástí této stavebnice od Lego Avatar jsou srozumitelné obrazové pokyny a aplikace Lego Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si uživatelé mohli během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. 

Stavebnice z řady Lego Avatar přinášejí ikonická vozidla, stroje, zvířata, stvoření a postavy v mimozemském prostředí. Jsou ideální pro tvůrčí hraní a modely lze zároveň různě polohovat tak, aby vytvořily úchvatný výstavní kus v jakékoli místnosti. Sbírejte a kombinujte stavebnice od Lego Avatar, rozšiřte své herní možnosti nebo si postavte vlastní verzi měsíce Pandora.

Lego komponenty splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé perfektně fungují. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní standardy a vaše dítě si může s touto vysoce kvalitní sadou Avatar kdykoli hrát.

Rozměry kusového balení: 13,7 x 25,7 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 179
Věk: Od 8 let
Načítám