LEGO City 60375 - Hasičská stanice a auto hasičů

Zažehněte jiskru dětské fantazie se stavebnicí Lego City Hasičská stanice a auto hasičů, ve které je stanice se spací místností, garáž a zábavná tyč k rychlému sklouznutí do akce. 
EAN: 5702017416359
Kód 1: 2260375
699 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zažehněte jiskru dětské fantazie se stavebnicí Lego City Hasičská stanice a auto hasičů, ve které je stanice se spací místností, garáž a zábavná tyč k rychlému sklouznutí do akce. Děti budou mít k dispozici také parádní hasičský vůz s ohebnou hadicí a žebříkem na střeše. Vozík s popcornem, pár plamenů Lego a minifigurky prodavače a hasiče pak zaručí dlouhé hodiny akčního hraní. Součástí stavebnice je zábavný skluz pro minifigurky hasičů a také vůz s ohebnou hadicí a zvedacím žebříkem. Minifigurky budou mít k dispozici rýč, sekeru, vysílačku a hrnek

  • Hasičská stanice měří přes 22 cm na výšku, 18 cm na šířku a 19 cm do hloubky

  • Počet kostek:  153

Tato stavebnice pro děti od 4 let obsahuje začátečnickou kostku Lego. Jednoduchý obrázkový návod na stavění a digitální pokyny v aplikaci Lego Builder. Pomozte dětem s rozvojem důležitých dovedností. Stavebnice Lego City jsou navrženy tak, aby tvůrčím způsobem podporovaly rozvoj fyzických dovedností a budování sebevědomí.

Všechny dílky Lego splňují nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 153
Věk: Od 4 let
Načítám