LEGO DOTS 41923 - Náramky s příšerkami

Stavebnice Náramky s příšerkami od Lego DOTS odětem nabízí až děsivě půvabné možnosti designu! 
 
EAN: 5702016914832
Kód 1: 2241923
Kód 2: 41923LEG
149 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Náramky s příšerkami od Lego DOTS odětem nabízí až děsivě půvabné možnosti designu! Překvapte své ratolesti těmito zábavně děsivými náramky s příšerkami od Lego DOTS a dejte dětem možnost vydat se cestou neomezeného tvoření. Strašně cool doplněk k vystavení! Při zdobení náramků si děti procvičí své tvůrčí dovednosti. Sada obsahuje 2 nastavitelné náramky a 32 barevných zdobítek. Zábava začíná otevřením sáčku! Tato malá sada přináší ohromnou porci nápadů a kreativity. Děti mohou případně své designy obohatit o nové nápady pomocí dílků ze sáčků s Lego DOTS doplňky.

Tuto nápaditou sadu si zamiluje každá tvůrčí duše. Odolné náramky a barevné zdobítka se navíc skvěle hodí jako dárek nebo odměna pro děti od 6 let. Malé, zábavné a zcela přenosné. Otevřete sáček a okamžitě se pusťte do zdobení náramku. Díky jednoduchým nápadům na obalu se do toho malí designéři dostanou raz dva. Co vaše ratolest vytvoří jako úplně první? Cood sady od Lego DOTS přináší kreativní volnost. Připravené náramky je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou fantazii.

  • Náramky, které jsou více než 20 cm dlouhé, dětem nabízí neomezený prostor pro kreativní vyjádření.

  • Počet kostek: 34

Lego DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků. Zábava a Lego hraní se tak dostává do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 25 x 9 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 34
Věk: Od 6 let
Načítám