LEGO DOTS 41904 - Zvířecí stojánky na fotky

Fanoušci umění a tvoření si sadu Lego DOTS Zvířecí stojánky na fotky doslova zamilují! 
EAN: 5702016668643
Kód 1: 2241904
Kód 2: 41904LEG
355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci umění a tvoření si sadu Lego DOTS Zvířecí stojánky na fotky doslova zamilují! Tato snadno sestavitelná a přizpůsobitelná kreativní sada dětem dává možnost vytvořit si vlastní ozdoby do pokoje a upravit je tak, aby odpovídaly barvám interiéru či jejich náladě. A díky praktickému úložnému boxu bude i úklid hračka.

Kreativní sada s doplňky do pokoje. V této sadě najdete 3 malé krabičky s víčky a držáky na fotky, a navíc spoustu pestrobarevných destiček na zdobení, ze kterých můžete vytvořit obličej kočky, pejska, lamy nebo jakéhokoliv jiného zvířete, které dítě napadne. Zdobení osobitých stojánků na fotky je skvělé pro rozvoj představivosti a sebevyjadřování malých stavitelů.

Kreativní hraní pro děti milující umění a tvoření. Tato sada dětem umožní ozdobit si stojánky podle sebe, a naplno tak projevit svou kreativitu. Malí kreativci své výtvory hrdě vystaví v pokoji a pak do nich připevní oblíbené fotky nebo schovají tajné poklady. Tato sada představuje skvělý dárek k Vánocům, narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti.

Rozměry kusového balení: 22 x 5 x 22 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám