LEGO DOTS 41956 - Rámečky a náramek – Nanuky

Hledáte zábavný a tvůrčí dárek pro děti od 6 let? Pak si nenechte ujít kreativní stavebnici Rámečky a náramek – Nanuky od Lego Dots!
EAN: 5702017155937
Kód 1: 2241956
Kód 2: 41956LEG
635 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte zábavný a tvůrčí dárek pro děti od 6 let? Pak si nenechte ujít kreativní stavebnici Rámečky a náramek – Nanuky od Lego Dots! Tato cool stavebnice zaujme 3 rámečky na fotografie v podobě nanuků na tyčkách a podstavcem, nastavitelným tenkým náramkem v modré barvě, který hravě obepne větší i menší zápěstí, a také spoustou barevných zdobítek. Model lze sestavit snadno a intuitivně, takže si děti mohou vymýšlet vlastní vzory a přizpůsobovat si jednotlivé prvky tak, aby ladily s jejich pokojem a náladou. 

Vystavte si oblíbené fotky a šperky! Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé modely. S touto letní sadou rámečků na fotografie a držákem na náramek není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemný dárek nebo zábavné překvapení pro tvůrčí děti.

  • Obrázkové rámečky jsou 20 cm vysoké a 24 cm široké

  • Počet dílků: 474

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé modely. S touto letní sadou rámečků na fotografie a držákem na náramek není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemný dárek nebo zábavné překvapení pro tvůrčí děti.

Se sadami Lego Dots si můžete navrhnout své vlastní šperky nebo doplňky do domácnosti. Jejich vlastní návrhy dětem ukazují, jak zábavný může být zážitek ze hry Lego.

 

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 23 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 474
Věk: Od 6 let
Načítám