Harry Potter 76426 - Loděnice u Bradavického hradu

Se stavebnicí Loděnice u Bradavického hradu znovu prožijete nezapomenutelnou scénu z filmu Harry Potter a Kámen mudrců, ve které Harry Potter s přáteli připlouvá do Bradavic.
EAN: 5702017583099
Kód 1: 2276426
Kód 2: 76426LEG
759 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Loděnice u Bradavického hradu znovu prožijete nezapomenutelnou scénu z filmu Harry Potter a Kámen mudrců, ve které Harry Potter s přáteli připlouvá do Bradavic. Součástí jsou 2 sestavitelné loďky – do každé se 2 minifigurky – loděnice s místem na ukotvení loděk, skrýš pro ropuchu Trevora, která patří Nevillu Longbottomovi, a 1 ze 14 sběratelských bradavických portrétů. Tato zábavná pohlcující stavebnice představuje skvělý tip na dárek ze světa čar a kouzel pro děti od 8 let. Součástí je 7 minifigurek Lego Harry Potter pro hraní dobrodružných příběhů, včetně profesorky McGonagallové se speciální dekorací ramen.

  • Model loděnice měří přes 21 cm na výšku, 15 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet dílků: 350

Tato stavebnice je první z připravované řady modulárních stavebnic (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek Lego vůbec. Malé děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. 

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19,1 x 26,2 x 7,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 350
Věk: Od 8 let
Načítám