LEGO City 60413 - Hasičské záchranné letadlo

Působivá hasičská hračka pro děti od 6 let – Stavebnice Lego City Hasičské záchranné letadlo s realistickými funkcemi, včetně funkce vypuštění vody a 2 odpalovačů vodních prvků.
EAN: 5702017582955
Kód 1: 2260413
Kód 2: 60413LEG
1 259 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Působivá hasičská hračka pro děti od 6 let – Stavebnice Lego City Hasičské záchranné letadlo s realistickými funkcemi, včetně funkce vypuštění vody a 2 odpalovačů vodních prvků. Letadlo se dvěma motory má také otvírací zadní nákladové dveřea dvojitý kokpit, dále obsahuje minifigurky pilota, obsluhy hasicího přístroje a hasiče s jetpackem. Nechybí ani scéna lesního požáru pro hru nabitou akcí.

  • Model letadla měří přes 12 cm na výšku, 33 cm na délku a 34 cm na šířku

  • Počet dílků: 478

Děti mohou tuto stavebnici s hasičským letadlem přidat k ostatním stavebnicím z řady Lego City (prodávané samostatně) a užívat si ještě úžasnější dobrodružství!  Spojte tuto stavebnici s ostatními modely z řady Lego City (prodávají se samostatně) a zažijte ještě více zábavy a dobrodružství. Lego City je místem, kde si děti mohou volně užívat svou neomezenou představivost se stavbami, vozidly a obyvateli, což je motivuje ke stavění, tvoření, prozkoumávání a hraní.

Stavebnice se záchranářskou hračkou obsahuje srozumitelný tištěný návod na stavění a podrobný 3D návod v aplikaci LegoBuilder. Ta dětem umožňuje při stavění přibližovat a otáčet modelem pro lepší vizualizaci ze všech úhlů. Stavebnice Lego City Fire přináší hračky plné úžasných funkcí pro neomezené hraní na zemi, ve vzduchu i na vodě.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 45,6 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 478
Věk: Od 6 let
Načítám