LEGO Technic 42167 - Popelářský vůz Mack LR Electric

Inspirujte malé milovníky vozidel od 8 let k tomu, aby přemýšleli o ekologické energii a udrželi ve městě pořádek se stavebnicí Lego Technic Popelářský vůz Mack LR Electric.
EAN: 5702017583525
Kód 1: 2242167
695 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte malé milovníky vozidel od 8 let k tomu, aby přemýšleli o ekologické energii a udrželi ve městě pořádek se stavebnicí Lego Technic Popelářský vůz Mack LR Electric. Model je inspirovaný moderním popelářským vozem značky Mack a pyšní se realistickými prvky a pohybem. Po sestavení modelu se děti pustí do kreativního hraní a pustí se do průzkumu popelářského vozu. Dveře lze otevřít a prvek na horní straně kabiny nasměruje vůz do správné polohy. Stejně jako jeho předloha má i model boční nakladač, který uchopí, zvedne a vyklopí popelnice. Děti si pak zahrají na odvoz a vykládání odpadu. Součástí stavebnice jsou popelnice a dílky odpadků, které podporují nápadité hraní.

  • Nákladní auto měří přes 9 cm na výšku, 23 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet dílků: 503

Stavebnice Lego Technic se pyšní realistickými funkcemi a seznámí mladé stavitele s technikou přístupným způsobem. Děti se mohou těšit na obohacující stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. Aplikace Lego Builder malé stavitele provede tvůrčím dobrodružstvím a nabídne jim nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu. 

Dílky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 503
Věk: Od 8 let
Načítám