LEGO IDEAS 21345 - Fotoaparát Polaroid OneStep SX-70

Zaostřete na designovou klasiku a postavte si sběratelskou stavebnici Lego pro dospělé. Fotoaparát Polaroid OneStep SX-70 představuje skvělý dárek pro fotografy a nadšence do fotoaparátů.
 
EAN: 5702017599113
Kód 1: 2221345
Kód 2: 21345LEG
1 729 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zaostřete na designovou klasiku a postavte si sběratelskou stavebnici Lego pro dospělé. Fotoaparát Polaroid OneStep SX-70 představuje skvělý dárek pro fotografy a nadšence do fotoaparátů. Dopřejte si kvalitní odpočinek při stavení řady autentických designových detailů, jako je hledáček, barevné spektrum nebo kolečko pro kompenzaci expozice, a přidejte samolepky s originálními obrázky. Poskládejte z kostek balíček filmu Polaroid Time-Zero Land Film se 3 ilustrovanými „fotografiemi“, včetně obrázku vynálezce Polaroidu Edwina H. Landa. Vyberte si fotografii, vsuňte ji do fotoaparátu a zmáčkněte červené tlačítko spouště, které fotku vysune jako ve skutečnosti. Funguje jako skutečný vintage model fotoaparátu Polaroid. Vsuňte jednu z „fotografií“ do fotoaparátu a zmáčkněte červené tlačítko spouštěče, které fotku vysune.

  • Model fotoaparátu Polaroid měří přes 9 cm na výšku, 9 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet dílků: 516

Součástí je brožurka s rozhovory s designérem z řad fanoušků a s designéry Lego. Nechybí ani pokyny, které vás provedou jednotlivými kroky kreativního stavitelského zážitku. Jasná volba pro fanoušky stavebnic Lego. Tato sběratelská stavebnice pro dospělé je součástí rozmanité řady modelů Lego Ideas, které vytvořili a vybrali sami fanoušci. S výrobou pak pomohla společnost Lego Group. 

Návod, který vás provede každým krokem tohoto odpočinkového kreativního zážitku, najdete v krabici nebo aplikaci Lego Builder. Kolekce špičkových modelů Lego pro dospělé byla sestavena s maximální péčí. Ať už vás baví cokoli, určitě máme projekt právě pro vás. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 516
Věk: Od 18 let
Načítám