Seva Stavebnice Seva 4 UNI

Stavebnice Seva 4 UNI obsahuje 670 speciálních dílků, ze kterých si můžete sestavit traktor s vlekem, nábytek, domeček, stíhací letoun, formuli ...

EAN: 8592812181005
Kód 1: 0301-7
999 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 461ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Seva 4 UNI obsahuje 670 speciálních dílků, ze kterých si můžete sestavit traktor s vlekem, nábytek, domeček, stíhací letoun, formuli ...

To bude hukot! Stíhačka, vrtulník nebo formule bude svištět u vás v pokoji. SEVA 4 nemá přívlastek UNI pro nic za nic. Najdete tu velké množství různých dílů a sestavíte z ní opravdu vše co Vás napadne. Stavebnice SEVA 4 UNI je opravdu univerzální. Oproti stavebnicím SEVA 1, 2 a 3 tu najdete traktorová kola, térénní kola, volant, sedadla, světla atd. Vozidla všeho druhu už budou mít co  mají mít. Navíc tu jsou ještě kloubové díly, křížové spojky, díky kterým už nebude muset stavět pouza pravé úhly. A spoustu dalších.

  • SEVA 4 UNI je určena pro děti od 4 let

  • Vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována

  • Všechny stavebnice SEVA jsou navzájem kompatibilní a jejich možnosti se dají stále rozšiřovat

Stavebnice Seva je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky a mnoho dalších originálních staveb. Věková hranice není nijak omezená, i přesto výrobce doporučuje stavebnici pro děti od 4 let,  za dozoru rodičů si s ní vyhrají i děti mladší. A když přeskočíme školku a školu, zjistíme, že si ze stavebnice Seva rádi staví i rodiče a prarodiče. 

  • Počet dílků: 670

  • Rozměry balení: 33 x 35 x 9 cm

  • Hmotnost: 1,4 kg

Tato česká stavebnice neobsahuje žádné nebezpečné ftaláty, a tak není důvod, proč by měla chybět v dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat. 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 670
Věk: Od 4 let
Značka: Zuriel
Načítám