LEGO SUPER MARIO 71421 - Dixie Kong a koncert v džungli – rozšiřující set

S tímto rozšiřujícím setem Lego Super Mario Dixie Kong a koncert v džungli se děti vydají za hudebním zážitkem do džungle, ve které žije Donkey Kong.
EAN: 5702017415734
Kód 1: 2271421
Kód 2: 71421LEG
559 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S tímto rozšiřujícím setem Lego Super Mario Dixie Kong a koncert v džungli se děti vydají za hudebním zážitkem do džungle, ve které žije Donkey Kong. Součástí jsou figurky Dixie Kong a papouška Squawkse, sestavitelné pódium, scenérie džungle a hudební nástroje a vybavení. Umístěte doprostřed pódia figurky Lego Maria, Lego Luigiho a Lego Peach (figurky nejsou součástí balení), připojte je a propojená pódia se začnou otáčet a aktivují hudbu. Na pódiu je místo pro druhou interaktivní figurku. Set také obsahuje scenérii džungle a 2 sestavitelné palmy, osvětlení a prvky květin. Poznámka: Pro interaktivní herní zážitek je zapotřebí některý ze startovacích setů 71360, 71387 nebo 71403.

  • V základním provedení měří modulární model přes 12 cm na výšku, 24 cm na šířku a 10 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími hracími sety pro děti Lego Super Mario

  • Počet dílků: 174

Stáhněte si bezplatnou aplikaci Lego Super Mario s návody na stavění, inspirativními tipy a spoustou dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com. Sběratelské sety Lego Super Mario umožňují samostatné i skupinové hraní, přinášejí zábavu při sbírání mincí a neomezené kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, takže umožňují jednoduché a bezpečné spojování do robustních modelů. Kostky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 174
Věk: Od 7 let
Načítám