LEGO Duplo 10987 - Popelářský vůz

Pomozte malým dětem od 2 let uklidit město se stavebnicí Lego Duplo Město Popelářský vůz.
EAN: 5702017416236
Kód 1: 2210987
Kód 2: 10987LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte malým dětem od 2 let uklidit město se stavebnicí Lego Duplo Město Popelářský vůz. Díky realistickému popelářskému vozu si zvědaví stavitelé mohou přehrávat příběhy ze světa kolem sebe a také se naučit recyklovat, třídit odpadky do správných popelnic a vyhazovat smetí do popelářského vozu. Pří zábavném třídění odpadků se batolata seznámí s barvami – naučí se poznávat, do které barevné popelnice patří jednotlivé odpadky. Popelnice mají vyklápěcí víka a děti je svými malými prstíky musí otevírat a zavírat, aby mohly třídit odpadky, a rozvíjejí tak své jemné motorické schopnosti. Děti si zamilují jízdu s popelářským vozem a vyklápění nákladu v cíli – na skládce. Součástí je pojízdný popelářský vůz s funkcí sklápění, tři barevné popelnice na recyklování, popelář, figurka štěněte a koště.

Probuďte v dětech zájem o životní prostředí s tímto dárkem plným aktivit. Tato praktická hračka dětem pomůže rozvíjet jemné motorické schopnosti. Mohou si s ní přehrávat dobrodružství z života hrdiny všedního dne, který se skamarádí se ztraceným štěňátkem a sveze jej ve svém vozu.

  • Popelářský vůz měří 11 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku, takže v kabině je dostatek místa pro popeláře

  • Počet dílků: 15

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi tištěného návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Všechny vzdělávací hračky pro děti Lego Duplo byly odborně navrženy tak, aby s pomocí nápaditých prvků podněcovaly k neomezenému hraní, které podporuje vývoj a které si mohou děti užívat společně s rodiči.

Sady Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné standardy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 15
Věk: Od 2 let
Načítám