LEGO Technic 42105 - Katamarán

Děti si mohou přehrávat vzrušující závody na vodní hladině s tímto cool modelem Katamarán od Lego Technic. Tento model od Lego Technic poprvé v historii skutečně pluje na vodě! 
EAN: 5702016616446
Kód 1: 2242105
Kód 2: 42105LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si mohou přehrávat vzrušující závody na vodní hladině s tímto cool modelem Katamarán od Lego Technic. Tento model od Lego Technic poprvé v historii skutečně pluje na vodě! Milovníci plachetnic se tak mohou učit hrou. Podívejte se, jak fungují plachty. Nebo jak kýly zajišťují maximální stabilitu a kormidlo udává směr. Tento model klasického katamaránu se 2 trupy je fantastickou nápodobou skutečné předlohy.

Naučte se stavět a plachtit s touto úžasnou lodí. Stavějte… hrajte si… přestavujte… vystavujte své modely… S touto technickou Lego hračkou budou mít děti stále co objevovat. Užijte si zábavu při stavění katamaránu inspirovaného skutečnými závodními čluny. Pak napusťte vanu, položte ho na vodní hladinu a vydejte se na dobrodružnou plavbu. Až budete hotovi, přestavte katamarán na závodní motorový člun. Pokud hledáte modely lodí, které skutečně plují na vodě, je pro vás tato sada skvělou volbou.

Jedinečné sady a pohlcující stavitelské zážitky Sady od Lego Technic jsou ideální pro Lego fanoušky, kteří hledají nové výzvy. Nabízejí zážitek z pokročilého stavění pro děti a dospělé, kteří rádi získávají nové schopnosti nebo je prostě baví sestavování modelů.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám