Millaminis Velká požární stanice

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám…

EAN: 8595615274110
Kód 1: 204110
625 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám si děti zlepšují uvědomění tvarů, velikostí, barev nebo návaznosti jednoho prvku k druhému. Hra dále rozvíjí jejich motorické schopnosti a koordinaci rukou. Děti v tomto vývojovém období zapojují představivost a stavebnice je pro ně proto značným pomocníkem, který nenásilnou formou rozvíjí jejich myšlení a řeč. A pokračují ve svém vzdělávání například v podobě učení dopravních značek nebo různých lidských profesí. 

Hračky Millaminis jsou zcela bezpečné, měkké a pružné. Další předností je odolnost vůči vodě, děti tak mohou směle pokračovat v hraní například ve vaně. A nejen ony ocení to, že jednotlivé prvky stavebnice jsou lehce uchopitelné a bez ostrých hran.

Velká požární stanice umožní, aby z Vašich dětí byli během okamžiku hasiči nebo piloti hasičského letadla. Set POŽÁRNÍ STANICE rozvíjí dětskou fantazii, zdokonaluje jemnou motoriku a děti se naučí mimo jiné roli hasičů v lidském životě, povinnost dodržovat pravidla, jak se zachovat v okamžiku požáru nebo poznávat různá zvířátka a barvy. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu. Vhodné pro hraní na písku, ve vodě nebo kdekoli, kde si Vaše dítě hraje.

Stavebnice obsahuje 34 dílů.

 

Nová stavebnice Millaminis je zcela originální českou hračkou.

Balení: 1 ks
Věk: Od 12 měsíců
Načítám